2012. január 30., hétfő

Aurapajzs eladó. Új, bontatlan csomagolású . - Jelenlegi ára: 14 000 Ft

Eladó új, bontatlan csomagolású aurapajzs.
A földsugárzások és az elektroszmog ellenszere: AURAPAJZS 
Földünket különféle erővonalak hálózzák be. Legismertebb a Hartmann háló és annak sugárzása, valamint a vízerek. A földsugárzás rezgésszáma 1 - 10 Hz közötti, és bizonyítottan rákeltő hatású az 1, 8 Hz-es rezgés!
Az aurapajzsot radiesztéták, orvosok, természetgyógyászok és elektromos szakemberek közösen fejlesztették ki. Fekvőhelyünk alatti elhelyezésével kb. egy méteres magasságú és két méter hosszú, tojás alakú védőburkot hoz létre. Ennek meglétét objektív, műszeres mérések bizonyítják. Az aurapajzs az aurában a földsugárzás miatt létrejött károsodásokat kijavítja, illetve homogenitása miatt feltölti azokat, és csökkenti az elektroszmog, pl. TV hatását is. Már hét - tíz nap használat után bizonyítottan csökkennek több betegségcsoport tünetei. Ezek leggyakoribban: fejfájás, álmatlanság, depressziós és migrénes panaszok, izületi és végtagfájdalmak, magas vérnyomás, krónikus fáradtság stb.  Ez a szerkezet lehetővé teszi, hogy akár egy vízér felett is nyugodtan, egészségünk károsodása nélkül aludjunk.
Ha fáradtan ébred, nyugtalanul alszik,
akkor ezt a terméket Önnek kell használnia!
Az aurapajzsot bárki használhatja, aki 6 hónapnál idősebb és nem használ szívritmus szabályozót. A pajzsot használó ember saját rezgéseire néhány óra alatt beszinkronizálódik. Ne takarja el semmilyen műanyag alapú vagy fémszálas fóliával, takaróval, mert akkor zavaró statikus feltöltődés keletkezhet!  
Ésszerű ajánlat esetén nem kell megvárni az aukció végét, lezárom...!



Jelenlegi ára: 14 000 Ft

Az aukció vége: 2012-02-05 18:43
. Aurapajzs eladó. Új, bontatlan csomagolású . - Jelenlegi ára: 14 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése