2011. április 29., péntek

David Attenborough-Látlelet A Földről Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 499 Ft


Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul
Magyar szinkronnal és felirattal
Bármerre is nézünk, csak a zűrzavart tapasztaljuk bolygónk aktuális helyzetével kapcsolatban. Szó van az esőerdők elpusztításáról, a globális felmelegedésről, a fajok kiirtásáról, az emelkedő tengerszintről és az aszályról.
Az új millenium alkalmából David Attenborough a tőle megszokott tárgyilagossággal közelít a témához; a legfrissebb kutatások segítségével magyarázza meg a helyzetet, végre közérthető nyelven.
Három részből álló küldetése igazi földkörüli útra viszi: Kenyától Ecuadorig, a Maldív-szigetektől a Húsvét-szigetekig, Dél-Afrikától Kaliforniáig.
Az első epizódban felteszi a kérdést, vajon tényleg kihalás fenyeget-e egyes fajokat; akkor is releváns probléma ez, ha annyi életforma ismeretlen még számunkra? A második részben a krízis kiváltó okait vizsgálja. Az utolsó epizódban pedig azt feszegeti, hogy tetteinkkel a következő száz évben hogyan befolyásolhatjuk a földi élet jövőjét.
David Attenborough a legmodernebb technikát veti be annak érdekében, hogy kiderítse tényleg beszélhetünk-e globális krízisről, és ha igen, úgy milyen megoldások segíthetik az emberiséget bolygónk megóvásában



Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Az aukció vége: 2011-05-02 08:22
. David Attenborough-Látlelet A Földről Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 499 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése